Referat Frankrike

Som nevnt tidligere har vi vært i Frankrike for å delta på landstreffet til Fransk Breton Klubb (CEB). Vi dro ned noen dager før og hadde flotte dager i St.Maxime.
Fredag 1.juni startet samlingen med middag, lørdag var det omvisning på en olivenfarm og deretter et besøk i fjellene. Festmiddag på kvelden.
Søndag var det utstilling og i år var det 203 Breton. Jeg fikk ikke sett alle jeg ville, men ble litt klokere på utstillings systemet der nede. De har først en kvalitetsbedøming hvor man bare møter opp i ringen man skal og viser frem hunden (ganske forvirrende, vi er vant til mer system og nummerekkefølge), før det er kåring av vinnerene i hver klasse.

I år ble det en tispe som vant, det er litt uvanlig. Vinner ble Fifie De La Planie Marat og beste hannhund ble Cyrius Des Plaines De Septimanie.

Kennel Des Plaines De Septimanie vant i fjor med en annen hannhund. Synes det så ut som de vant oppdretterklassen også (de snakker bare fransk der nede, så litt vanskelig innimellom). Fra det jeg så i fjor + i år så er dette en kennel jeg synes har pene hunder

Drømmer litt med tanken om å ta inn en tispe derfra og sette ut på for.
Kunne vært spennende. Noen som er intr i det?

I fjor tok jeg masse hunde bilder, det har jeg ikke i år. Men det kommer sikkert noen på Picasa albummet etterhvert.

Neste år er treffet 5-7 Juli i Normandie. Ikke helt bestemt oss om vi skal dit eller ei, men stor mulighet for det. Planlegger å reise ned til Frankrike i mars for å se på en jaktprøve. Det hadde også vært veldig morsomt.

1 tanke om “Referat Frankrike

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *