Reisebrev fra Jacque

Lite reisebrev fra Jacque

Hei muttern.
Jeg koser meg her hos Monica. Bortsett fra den lille pingla Amigo er det veldig bra her.
I går fant jeg lekekassa og la min elsk på det lille grønne pinnsvinet. I et svakt øyeblikk lånte jeg plysj senga til Toya og det måtte selvsagt Monica ta bilde av. Dårlig gjort synes jeg, ødelegger mitt matcho image

Å nei, ikke ta bilde nå, du ødelegger image mitt, men senga er veldig god altså

Ute på tur er vi også. Monica fester oss i bånd og henger som et slips bak i magebelte. Hun er så lat så vi må trekke henne. Og det er vi ganske flinke til 🙂

Ute på tur

Selv om hun er snill og grei, så blir hun ganske sinna om vi ikke hører. Vi må sitte foran døra, ut av porten, i bilen og i buret inne. Og prøver jeg og Amigo å kjekke oss litt blir vi fort jekket ned av sjefen.

I dag har vi vært på tur hvor Amigo har trent på avstands sitt med skudd.
Sitter som et skudd jeg også. Da vanker det godbit og ros. I tillegg har jeg imponert Monica med at jeg kan gå veldig pent bak !!

Tidligere i dag fikk vi ligge ute i hagen og kose oss med tyggebein. Vi gutta lå i hver vår ende av hagen mens dronning Toya lå i sola og koste seg.

Jeg storkoser meg her og akkurat nå ligger jeg i hundesenga til Amigo og skal ta meg en liten blund.

Alle bilder og video er tatt med iPhone, så derfor litt dårlig kvalitet.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

One Response to Reisebrev fra Jacque

  1. Britt Halvorsen says:

    Ha ha ha, Jacque blir sikkert fornøyd når mor kommer hjem fredag… Ingen tur med trekksele, ingen tyggebein, ingen middagsrester, ingen leker og ingen tykke gode tepper å ligge på… Men at du fikser å gå tur med tre hunder som trekker det forstår jeg ikke:) Godt Jacque imponerer med å kunne gå bak, for han pleier å ville snike seg foran. Du er kjempe snill som passer Jacque for meg denne uka, vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg nå:) Tusen takk for at du tar deg så godt av han, for det vet jeg at du gjør, akkurat som du gjør også med dine egne hunder:))) Vet at det ikke er verdens letteste hund å ha han Jacque, men du kjenner han jo så godt, men det er jo ikke bare bare når det blir over en så lang periode. Det er ikke hvem som helst som tar på seg en slik oppgave! Håper Irene også holder ut med han:))) Vi sees fredag også får du prøve ha lykke til både med det ene og det andre. Håper du lykkes:))) Klem til dere alle fra meg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *