Risikosport? Jogge med to hunder

Jeg har vært på joggetur flere ganger i våres og det har stort sett vært ganske kaotisk.
Men nå tror jeg vi har funnet en bra løsning.

Jeg har prøvd å la begge to løpe foran i line. Toya løper rett frem i rolig tempo, men Amigo bare svimer. Han skal snuse, tisse, på andre siden osv
Har hatt begge to på plass, men da kommer båndene i veien for armene mine.
Prøvd å ha Amigo på plass og Toya foran, men funket ikke spesielt bra det heller.

Så i går kortet jeg inn begge båndene og lot de løpe foran. Gikk ganske bra, men Toya slår fort over i gallop. Prøvde å la henne få hele båndet og Amigo kort. Da traver Toya og Amigo slutter å svime, men han ligger i selene og drar. Vanskelig å si om han traver eller hva. Men det fungerte ganske bra, så jeg tror vi skal fortsette med den løsningen.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

2 Responses to Risikosport? Jogge med to hunder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *