Rolig helg

Vi har hatt en rolig helg. Lørdag var både jeg og hundene late og slappe, så da gikk vi en tur på Jessheim (bilder kommer). Gikk fra meg og bort til dyrebutikken hvor vi kjøpe snop og hjem. Rolig og greit, nøt det fine været og tok noen bilder av ferden vår.

Toya har vært litt pjusk igjen og sover, sover og sover. Snørekjørte en time med Amigo i dag og lot Toya være hjemme. Når jeg snørekjørte på torsdag lot jeg henne løpe løs store deler av veien. Hun var jo veldig slapp for en stund siden, men så pigget hun til igjen. Men nå er hun tilbake på slapp. Ja ja, det går vel litt opp og ned. Hun begynner jo å bli en voksen dame på snart 10 år.

Har planer om dressur mandag, ski tirsdag, dressur onsdag og ski torsdag. Skal trene avstands sitt + ting fra lydighets kurset (som bla stå under marsj og bli liggende på dekk). Nå er det ikke lenge til vi skal på fjellet og da må ting være i orden. Skal melde på 2 jaktprøver i slutten av mars/starten av april. Målet er jaktpremie og da må vi guffe på !

Har booket hytte på NBK sin prøve 26-27 mars, så om noen trenger overnatting har jeg ledig plass. Trenger ikke en 6-manns hytte alene liksom ….he he he he.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

2 Responses to Rolig helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *