Skitur med galt bein

I dag har jeg, Bente og Britt vært på besøk hos Marianne og hilst på nydelig Vilja, datteren til Marianne. Kjempe koselig. Når jeg kom hjem tok jeg med hundene på skitur. Så et fint spor på et jorde i enden av lysløypa, så tenkte å prøve den.
Så fort skiene var på skjønte jeg at dette kom til å bli en grusom tur ….is i sporet æææææ. Måtte koble løs Toya etter 20 meter, for det gikk ikke med to ville trekkmaskiner foran. Glatte ujevne spor, kupert terreng og en skikkelig trekkhund er ikke moro. Det går altfor fort for meg. Ute på jordet var det litt bedre og jeg koblet Toya. Rett etter det kom det en nedover bakke og jeg klarte ikke stoppe for å slippe henne løs, så vi raste nedover. Kjørte forbi Toya som klarte å få båndet mellom bakbeina og det ble litt kaos. Stakkars Toya mor. Hun fikk derfor løpe løs resten av veien. Så en elg gjorde vi også. Svett og hjerte i halsen da jeg kom tilbake til bilen. Grusomt når man ikke føler man har kontroll og det går på lykke og fromme i løypa.

Var deilig å komme helskinnet tilbake til bilen.

Ellers tror jeg Toya begynner å få forklalkning i ene bakbeinet. Etter tur hvor hun har vært løs så er hun helt stiv i beinet etter hvileperiode hjemme. *liker ikke*
Oppdaget det forje søndag og det har vært slik denne uka.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

One Response to Skitur med galt bein

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *