Skrekk O gru tur

I dag fikk jeg nesten oppfylt mitt verste mareritt. Heldigvis gikk det bra. Og takk for det. Kjenner jeg er skjelvende enda.

Gikk tur på Maura sammen med Andre. Grusvei inn og tilbake. Amigo holdt bra kontakt, men når vi gikk mot bilen ble han borte litt. Jeg hadde på GPS’n og tittet på den. Så at han var nesten 400m unna. Jeg rope og blåste, så at han stoppet men så løp han feil vei (mot bilen). Jeg blåste flere ganger og pulsen steg mens jeg så at han sakte men sikkert nærmet seg bilen. Han hadde noen stopp underveis og jeg blåste/rope alt jeg maktet. Men han hørte ikke det og fortsatte feil. Med hjertet i halsen så jeg at han kom til bilen når jeg var 500meter unna. Da startet jeg å løpe. Bilen står på en liten stikkvei fra en trafikert hovedvei. Følelsen når jeg så på GPS at han startet å løpe langs en side vei kan ikke beskrives. Vi løp alt vi kunne og ropte underveis. Bad til Gud om at han ikke måtte bli påkjørt, det er mitt aller største mareritt. Ble bønnhørt og så at han snudde og kom tilbake til bilen. Når vi hadde igjen 100meter til bilen så hørte han oss og kom oss i møte, tydelig glad.

Fikk virkelig fart på hjertepumpa og ble ganske skjelven etterpå. Helt grusomt. Utrolig glad for at det gikk bra. Jeg aner ikke hva som skjedde, men tipper at han var en liten tur i skogen og kom ut på veien og ikke ante hvor vi var. Derfor løp han mot bilen og hørte ikke fløyta. Ved bilen begynte han å lete (lans veien), før han kom tilbake til bilen. Og sekunder etter kom vi. Veldig godt å se at han kom tilbake til bilen. Hadde angst for at vi måtte hive oss i bilen og kjøre etter han og finne han påkjørt langs veien. Og utrolig glad for at han ikke løp ned mot hovedveien, for der hadde han garantert blitt påkjørt. Der er det masse biler i høy fart.

En grusom opplevelse og håper jeg aldri opplever sånt igjen.Et virkelig mareritt og jeg er så vannvittig glad det gikk bra.

Løypa vi gikk. Du ser hvor bilen er markert og hvor Amigo løp. Han løp langs bilveien 283meter før han snudde.

2 tanker om “Skrekk O gru tur

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *