Smaken av katt

I dag har jeg vært i konfirmasjon til Alexandra som er datter til min fetter.
Hun har en nydelig hest og jeg fikk gleden av å ta noen bilder av dem

Vakkert

I sommer fikk naboen min seg katt. En utrolig søt tigerfarget pus. Naturlig nok har hundene vært nysgjerrige på den og andre veien.

Amigo og Pusur tidligere i sommer

Slapp hundene ut i hagen og oppdaget for sent at katten var på besøk. Amigo tok igjen katten som ikke kom seg under gjerdet og var dermed fanget. Toya kom også til og det ble litt kaos. Heldigvis gikk det bra med katten men han er nok kurert for hunder og tviler på at han tusler inn i hagen min med første. Glad det gikk bra og håper ikke det skjer flere ganger. Amigo overrasket meg der, men at han var så frempå og tøff.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *