Snørekjøring med hund

I dag snørekjørte jeg to runder. Kenneth var på styremøte så da tok jeg med hundene.

Tok med Amigo først og han begynner å bli en flink trekkhund. Han synes det var blodig urettferdig at Toya fikk løpe løs og snuse på alt hun ville ….sånn er livet. Game damer får lov å kose seg 😀

Tur med Dirk alene etterpå. Han har ikke snørekjørt så mye før og da gjerne sammen med Amigo. Tenkte det kunne være greit å ta de hver for seg, sånn at de må jobbe selvstendig og lage gode rutiner. Lettere når man har de en og en. Dirk var veldig flink, lå godt i selen og jobbet på. Skjønte fort at små stopping for snusing og marking ikke var lov.

Merker stor forskjell på en og to hunder i drakraft så jeg fikk meg to gode treningsrunder selv.

Jeg har stor tro på allsidig og variert trening, og i tillegg er snørekjøring kjempe artig.
Koser meg ute på tur med trekkvillige hunder, stillheten i marka, skiene som sklir gjennom snøen og treningen det gir.

1 tanke om “Snørekjøring med hund

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *