Status

Blir ikke så mye blogging om dagen, livet er for travelt 🙂
Om du vil se bilder av hundene så legger jeg ut en del på Instagram under navnet: mtallhaug. Følg meg gjerne der for hverdagslige bilder. Skal se om jeg kan få lagt opp sånn fancy link fra nettsiden hvor man ser de siste instabildene. Stay tuned …….

Siden sist bloggpost har vi hatt en langhelg på hytta. Dessverre myte tåke, men Kenneth hadde med Dirk og Lio noen turer på fjellet. De har også jaktet i skogen hjemme, men ikke noe fangst.

Kenny er nå blitt 4,5 mnd og vi starter på dressurkurs neste uke. Har kommet igang her hjemme også, men det er litt ustrukturert 😛
Vi trener på sitt og jobber med innkalling.

I starter av november skal jeg på todagers kurs med Astrid Ellefsen om positiv trening og det gleder jeg meg til. Kenny er glad i godbiter, men vi har også en «kanin»leke som vi kun bruker til trening. Jeg har tidligere kun trent med godbiter, så uvant og nytt for meg med en leke. Veldig gøy. Leken er kjøpt her . Gleder meg til å lære med om det og jobbe videre. Kenny er en oppmerksom og lærenem valp. Nå har han mistet alle fire hjørnetenner og blitt ganske langbein/høy. Alle tre hundene går fint sammen og det lekes mye. Er spesielt Lio og Kenny som leker, men hender gamlefar Dirk blir med også.

10 November blir Dirk 10 år og det skulle man ikke tro. Han er utrolig sprek og pigg om dagen. Veldig lite grå i barten og man tenker ikke over at han er en voksen herremann.

Noen bilder fra siste ukene

Kenny hilser på katten Syte hos Laila

Slapper av hos mommo

Slapp fredagsgjeng i sofaen

Kenny på tur

Fornøyde gutter med ny levering av hundemat. Vi forer med Robur

This entry was posted in Dressur, Hverdags, Jakt. Bookmark the permalink.

One Response to Status

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *