Svømmedronning og fiskehund

Jeg og Ann Kristin med aussiefrøknerhar vært på badetur på Aurtjern i varmen. Toya har vært skikkelig svømmedronning i dag, hun har for første gang svømt for å svømme. Tror hun synes det var deilig å kjøle seg ned. Pelsen hennes er ganske tjukk. Vi svømte oss en god tur og det er deilig å svømme med henne, hun svømmer godt og svømmer aldri på meg. Amigo var utsatt for tvangs svømming i dag også. Han begynner å få dreisen på det. Ska se om jeg finner noe han virkelig vil ha og heller prøve å lukke han ut. Har mer tro på det. Håper at han skal svømme også, for det er veldig kjekt å svømme trene i varmen, enten at jeg også svømmer eller ror båt.

Mens jeg og Amigo holdt på så forelsket Toya seg i han som fisket like ved. Jeg hadde helt glemt at hun er en fiske hund, og måtte le av henne. Fiskeren stod rett foran et siv og fluefisket. Toya stod i stivet og speidet uttover. De så ut som litt av et team. Litt små flaut at hun ikke ville komme på innkalling heller, mye kulere å være på fisketur enn sammen med meg tydeligvis. Husker jo at hun var helt vill etter det når hun var mindre. Synes det var råkult å se når man tar inn snøret og spesielt om det var fisk på. Rare hunden.

Tutta og Deilig badet også og Tutta er så morsomt å se på. Hun kaster seg ut med en voldsom iver og vannspruten står. Deilig svømmer sinnsykt fort og noen reale kraft tak. Kule jenter 🙂
Tusen takk for en super flott bade tur.

2 tanker om “Svømmedronning og fiskehund

  1. Tilbaketråkk: Badetur :)!! » Tutta & Deiligs dagbok

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *