Trening på fjellet

I helga har jeg vært på hytta sammen med Laila som hadde med seg Engelsk Setter Frøy og Breton Fie. Laila og hundene’s første tur på fjellet 🙂 Amigo og Fie fant tonen med engang

Leking er moro

Lørdag dro vi til Sverige siden båndtvangen i Norge først opphører 21.august. Jeg kom ut av tellingen på hvor mye fugl vi fant, men det var ihvertfall rundt 50 stykker. Det poppet opp fugl i hvert slipp. Store kull som trøkket noe innmari. Vanskelig for hundene og eneste hund som fikset jobbet var gamlemor Toya, som leverte et flott fuglearbeid 🙂

De gamle er fortsatt best

Amigo hadde en støkk og ble etter dette veldig egenrådig …..tydeligvis moro å løpe litt på egenhånd. Vi var ute i 3,5 time og da kokte det både hos hund og eier, så da var det greit å reise tilbake på hytta.
Fie søkte veldig bra og fikk smaken på både ryper og lemmen. Var gøy å være i fjellet 🙂

Søndag dro vi på Fulufjell. Fant ikke noe fugl i dag men fikk strammet opp mr. egenrådig litt. Og etter det søkte han veldig bra med god kontakt. Det var godt å se han på nett igjen. Fie gikk veldig bra i dag, hun går som hun skal og lett å lese. Jakter riktig på vinden og er utrolig flink til å være første turen på fjellet. Et skikkelig talent hun der. Så nå må Laila komme seg på jaktprøver !!

Amigo med laaaaang tunge, varmt å jakte i dag

Vært en flott helg. Kost oss masse og vannvittig deilig å være på fjellet igjen. Og nå er det slutt på båndtvangen også. Yippi.

This entry was posted in Jakttrening. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *