Trening på Morskogen

I dag var jeg og Bente på Morskogen. Der er det et friområde hvor hundene får løpe løse. Og det sier de jo ikke nei til 😉 Amigo var litt betatt av Pia som nettopp har fått løpetid, men det gikk greit. Flott område.

Kennel Morskogen har quail (fugl) som man kan trene på. Trening hver tirsdag og torsdag. I tillegg starter de opp med kennel/pensjonat av hunder.

Jeg tok to fuglesituasjoner med Amigo. Har så lyst på noen stand bilder av han. Bente stilte opp som fotograf og tok noen fine bilder. Jeg får min nye pc i morgen, så da kommer det bilder.

Amigo var flink gutt. Jeg koblet på båndet når han stod sånn at jeg hadde full kontroll. Han var rolig i begge situasjonene. Hadde vel 3 meter ettergang på den siste. Det tåler vi 🙂
Er vel heller jeg som trenger trening, jeg har den uvanen med brøle sitt så det jomet uttover hele morskogen. Bikkja er ikke tunghørt, så bare tull av meg. Må prøve å vende meg av med det.

Veldig fornøyd. Begge hundene fikk løpt fra seg og Amigo fikk to fine siutuasjoner. Og jeg flotte bilder 🙂

 

 

5 tanker om “Trening på Morskogen

  1. Amigo syntes nok Pia var ekstra pen i går ja. Langbeint mørk skjønnhet ;o)
    Flott at Amigo stilte seg i stand i rett vinkel for fotografen. Fint lys i går også så det var gøy å være fotograf. Ble en trivelig kveld.

    • Pia var hot ja 🙂 Kjempe fine bilder. De kommer snart på nett. Ny pc mottat, så må bare lastet ned alle programmer etc så blir det bilder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *