Tur i Leto hallen

Var en tur innom Leto hallen hvor Siri og Arne stilte ut Nemo
I går fikk han CK, res.cert og ble 3. beste hannhund. I dag ble det CK og 4.beste hannhund.
Bra sosial trening for Amigo. Han oppførte seg veldig fint. Bra for han å se masse ulike hunder og bråk inne i hallen.

Beste hannhundklassen

Vi traff også Linda Haug på stand for dyrebutikken sin. Der kjøpte jeg en leke, noen godbiter og en pakke med struperør.
Det var det to hunder som satte pris på når jeg kom hjem. Traff Gitte som stilte ut Shiba og ble BIR. Mens jeg pratet med Gitte kom det et par som hadde med seg en nydelig valp fra Madel Haugen. Så det ble en riktig så sosialt i dag med mange kjente. Veldig hyggelig.

Snadder

NAM

3 tanker om “Tur i Leto hallen

  1. Kjempefin trening å dra på utstilling 🙂 Fint med CK! Den tyggetingen så snadder ut! Den hadde nok mine likt;) Så dumt at det ikke gikk bra på prøven :/ Får håpe det går seg til. Så lenge du vet at hunden kan, er det bra. Jeg fungere dårlig på type konkurranser, så da ødelegger jeg mye. Jeg vet hunden kan, men jeg ødelegger med min knoting.
    Ha en fortsatt fin uke 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *