Tur i skogen

Våknet til strålende sol i dag også. Vannvittig deilig. Tok med hundene og gikk runden vår på Nordbymoen. Gikk der for en uke siden og nå var all snøen borte. Deilig, deilig.

Skal finne frem sykkel og sparkesykkel, så vi kan kan trene litt 🙂

Amigo er veldig kosen for tiden og utrolig kontakt søken, men på en mye mer rolig måte enn før. Normalt er det mye hopp og sprett, men nå vil han bare ligge rolig inntil meg/oppå meg og bare kose rolig. Søte lille rare hunden min. Han blir 3 år til juli og jeg merker at han er blitt mer voksen. Tisper er mye mer spennende, måle litt krefter med hannhunder ( høy hale og tror han er litt konge) og mye mer rolig ellers.

Glemte å nevne det i går, men jeg (skam)klippet Toya i går. Hun har fått så mye pels etter steriliseringen i 2007, så jeg gikk bajas med saksen. Og resultatet ble ikke så verst. Hun ser faktisk ganske bra ut 🙂 Begge to røyter noe grusomt, så har børst de godt i går + i dag.

Nå skal vi straks bort til mamma på påskeaften middag. Snadder.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *