Varm helg

Sommeren har virkelig kommet med sol og varme.

I går gikk vi en god tur i skogen med barnevogn og bading på formiddagen. Til tross for varmen så trekker gutta like ivrig.
På kvelden trente vi vann apport. Siden Lio er litt variabel på svømming så brukte vi en tint rapphøne som objekt. Og da ble det straks mer spennende for Lio som har et stort viltbegjær. Det var en super belønning å få hente en fugl kontra dummy. Planen var å få trent på å hente fugl og så øke avstanden. Synes vi kom et godt stykke på vei. For Dirk er selve svømming en super belønning så han henter hva som helst.

I dag har jeg og Kristine vært i Drammen. Vi var først på spesialen til Norsk Pincher Klubb og så på broren min og hans hund gjorde sin deby i utstillingsringen. Det gikk bra og gav mersmak for ekvipasjen. Deretter rakk vi innom NKK Drammen og så på Breton.
Vel hjemme igjen så tok vi en ny runde med vann apport, denne gangen med båt og lang avstand. Det har løsnet litt for Lio, han fikk to runder med å svømme langt. Men nå tjuvstarter han (går i skuddet) og var også litt små nølende med myr utgang. Nok å trene på med andre ord 🙂 Men det er moro å ha noe å jobbe med og mot. Selv om tiden er knapp, vi skal prøve oss på apportprøve allerede neste tirsdag …..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *