Verdens beste Toya 10 år

I dag er det 10 år siden Toya, Scala, Villspika og Ronja kom til verden. Utrolig at det gått ti år ….hvor er de blitt av ???

Feirer normalt ikke bursdagene til hundene, men 10 års dagen må markeres. Toya har fått en herlig plysj hundepute. Dessverre vil ikke WordPress la meg legge ut bilder for tiden. Men det kommer straks en bildekavalkade på hjemmesiden.

Toya er super hunden min 🙂 Hun er en vannvittig snill og grei hund, ting er aldri noe problem med henne. Stort enklere hund finner man ikke tror jeg. Og hun har holdt seg frisk som en fisk gjennom 10 år, aldri stiv og støl, ingen skader bortsett fra småskader som potekutt etc. og like blid.

Hun er en skikkelig arbeidsmaskin som gir alt hele tiden (og litt til). Med alderen går det ikke like fort på jakt lengre, men hun jakter jevnt og trutt. Hun er en helt rå viltfinner og det er få som matcher henne der.

Hun har en kjempe stor personlighet og setter sine spor. Mange morsomme historier om «Turbo tunga». En utrolig hund og jeg har lært vannvittig mye av henne.

Har de siste dagene sett gjennom masse gamle bilder og det vekker utrolig mange minner. Så mye vi har opplevd sammen på disse 10 årene. Jeg gleder meg til fortsettelsen, for Toya skal bli en gammel frøken!
Gleder meg til å legge ut bildekavalkaden så fort den er ferdig 🙂

Gratulerer med dagen Toya – jeg er super duper kjempe glad i deg.
Super smurfen min 🙂 Ingen er som deg 🙂 🙂

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

5 Responses to Verdens beste Toya 10 år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *