Animasjonsfilm – del2

I dag har jeg vært alene på tur med Stephanie og Norman. Vi gikk tur ved Snellingen. Aldri vært der før og der var det utrolig fint. Hørt at det skal være bra med fugl, men vi fant ingenting. Toya hadde en stand som hun løste ut før vi kom opp, men ikke noe fugl der. Vi så en røyskatt ved en nedlagt hytta/bruk, som tittet ut gjennom en sprekk i veggen. Norman fikk filmet den. Utrolig søt 🙂 Flott vær og vi fikk noen kule film scener. Fikk en veldig bra av Amigo i full fres over myra så vannet stod ….. Lille gale smurfen min.

Vel hjemme var det filmkveld med Rypejentene. Takk for en super koselig kveld jenter ! Veldig hyggelig og det må vi gjenta.
Ble litt filming og intervjue her også. Etterpå måtte jeg stille opp som modell for animasjonsfiguren, så det ble bilder forfra, siden og 45grader. Veldig spent på resultatet. Blir en blanding av dokumentar og animasjon.

I tillegg så har håndtverkerne startet på jobben med å legge heller/beleggningstein i hagen. Kommet halvveis og det blir kjempe fint. Herlig 🙂

2 tanker om “Animasjonsfilm – del2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *