Animasjonsfilm

For nesten 1 år siden fikk Rypejentene en forespørsel fra Stephanie som bor i Tyskland om hun kunne få lov til å være med på jakt. Hun jobber med å lage animasjonsfilmer og dette er hovedfagsoppgaven. Tema er jenter og jakt. Hun og kameramann Norman skulle egentlig komme tidligere i høst, men pga sykdom ble ikke det noe av. Men nå er det her !!

Jeg og Ingunn har vært ute i nesten 3 timer sammen med de i dag. Hundene jobbet bra, men vi fant ikke noe fugl. Masi til Ingunn hadde en markering. Ble likevel mye bra filming med intervjue og flott natur.

I morgen skal jeg ut med de alene, fått tips om et sted i Romeriksåsen hvor det skal være bra med tiur. Så det er målet. Hadde vært morsomt å fått noen fuglearbeider. De har aldri jaktet med hund før, så det er morsomt og lærerikt.

Veldig fornøyd med Amigo i dag. Han holdt veldig bra kontakt og det er flott. Han har hatt noen tendenser til å være litt egenrådig. Har dressert mye den siste uka – opplading til Trøgstad prøven nå til helga. Så godt å se at det gir resultater.
Toya går som nevnt før, ikke så stort og fort lengre, men det er ypperlig på skogen.

Nå skal jeg jobbe litt før jeg vasker huset. I morgen er det først jakt og så er det filmkveld med Rypejentene, så da må det se litt fint ut her ….he he he he

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *