Apportkurs dag 2

Vi fortsatte med søkapport i dag og Dirk fikk prøve seg på duer 😀

Først hadde vi søkapport med to dummyer. Deretter hadde vi søkapport et nytt sted med to duer. Dirk ville ikke hente første gangen og da gikk jeg noen skritt tilbake og trente hold og gå med due. Etter det hentet han duer uten problemer. Dirk er veldig flink og jeg gleder meg til å se hvordan spor og vannapport med båt går. Vi fikk skryt for godt samarbeid.

Noen bilder fra dagen

Jeg og Dirk gjør oss klare

Jeg og Dirk gjør oss klare

 

Dyktige Dirk

Dyktige Dirk

Jaeger til Ellen Marie

Jaeger til Ellen Marie

Kjersti og Millie i action

Kjersti og Millie i action

Ingunn og Torres

Ingunn og Torres

 

1 tanke om “Apportkurs dag 2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *