Apportkurs dag 3

Da var det onsdag og apportkurs. Denne gangen var tema spor. Dirk har aldri gått spor før og jeg synes det gikk sånn passe. Han var litt ukonsentert og ikke helt på nett i dag. Sånn er det noen ganger, det er hunder vi snakker om og ikke maskiner. Det viktigste er at jeg har lært hvordan vi skal trene videre.

Jeg har trent Toya mot apportprøver, men det er noen år siden, så veldig greit med en oppfriskning.

Vi gikk tre spor. Sporet er ca 200meter med tre vinkler. Dirk gikk første og siste sporet ganske bra, noen partier litt bedre enn andre. Jeg gleder meg til neste sporøkt, for som sagt, han var ikke helt på nett i dag.

 

2 tanker om “Apportkurs dag 3

  1. Tilbaketråkk: Apportprøver for fuglehunder |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *