Arbeider magre hunder best?

Kom over denne artikkelen når jeg surfet litt rundt på hundeblogger
Synes den var veldig bra.

Toya har slitt med overvekt i mange år, så jeg var litt usikker på om Amigo var tynn eller bare normal. Jeg er kjent for å være litt hønemor. I går kom Sven og Bente på besøk i huset og begge kommenterte hver for seg at de synes han var tynn. Så da hadde jeg (og Kenneth) rett, han er litt tynn. Han får høyenergi for og god mengde med mat, men legger ikke på seg. Skal ta en kontroll hos dyrlegen. 

I går kjørte jeg en lass med ting fra Jessheim til Bjørkelangen. Det begynner å nærme seg at leiligheten min blir lagt ut for salg, så greit å tømme unna. Det blir spennende.

This entry was posted in Helse, Hverdags. Bookmark the permalink.

5 Responses to Arbeider magre hunder best?

 1. Linda says:

  Det er ikke lett med de der gutta altså, Fasit var veldig tynn i fjor sommer/høst -da var han riktig nok litt jypling i kroppen, men han fikk alt han greide spise av VogH og allikevel så han litt utsulta ut :p

 2. Ole-P Lien says:

  Fin artikkel!

  Har selv aldri hørt at magre hunder jobber best!
  Men derimot sultne hunder jeger bedre, er noe jeg har hørt ofte! Og egen erfaring tilsier at Mira jakter bedre uten mye frokost og kun små mengder gjennom dagen med våtfor i vann! Og måltid på eftan! Enn normal foring med tørr/våtfor i normal porsjon morgen og efta!

  • Monica says:

   Enig med deg Ole-P
   Så jo stor forskjell på Mira i vinter. Og det er jo ikke så rart, det er slitsomt å jakte/løpe/trene på full mage, både for to og firbente. Så litt frokost, mat gjennom dagen samt vann, etterfulgt av middag er nok det beste oppskriften.

 3. Emilie says:

  Godt å høre at alt står bra til med Amigo :))

 4. Emilie says:

  Oisann, den kommentaren kom på feil post, jaja 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *