Bilder, tur og mer

Pent ute med snø


I dag har jeg og Kenneth gått en fin to timers tur like ved her jeg bor. Var en fin runde på litt over 2 timer. Amigo hadde et litt stort slag i starten, men etter en liten oppstramming fungerte innkalling og kontakt bedre. Jeg tok med kamera men snø og overskyet vær er ikke noe særlig kamera vennlig.

Dirk i farta

Toya

Vel hjemme igjen, Amigo sjekker og følger med fra hagen

Jeg er på jakt etter en ny hundeseng som kan passe på «hundeveggen». Den svarte (venstre siden) begynner å bli litt sliten, så kunne tenke meg en ny seng ved siden av hundesofaen jeg kjøpte som Europris i sommer. Noen som har noen gode tips ??

Må legge ut et bilde som jeg har fått forstørret på lerret

5 tanker om “Bilder, tur og mer

  1. Hva med å snekre sjøl? Jeg har snekra seng til Hawkeye som står på hytta, og det er bestandig krig når vi kommer opp dit og det er med flere bikkjer! Den er super poppis! Tror de liker det at den er litt opp fra gulvet, og med sprinkler i bunn så blir det ikke for varm for de å ligge i.

  2. Fine bilder,og dere har snø allerede??BRRRR. Her hos oss er det ikke snø, og den trenger ikke komme før julaften.
    Ang sengene så er Zebra sin kommentar: HVA egne senger??? Har egen sofa jeg:O)

  3. Ble fine bilder, selv med snø og overskyet! Her er det så mørkt at det er så og si umulig å ta bilder utendørs for tiden. Alt blir bare blurry. Kjempefin forstørring! 🙂 Hvor er det tatt? Og så var det en kjempekoselig julehilsen på forsiden 🙂

  4. Takk for tips ang hundesenger (Og Zebra trenger ikke lure – de har sofa også 🙂 He he he he

    Takk for skryt av lerrets bilde mitt Elisa. Det er tatt i Vassfaret i sommer, under en fjelltur med Rypejentene. Vi overnattet ved et vann som jeg dessverre ikke husker hva heter. Og der er bildet tatt. Ble veldig fint som lerret, faktisk bedre enn bilde på pc’n ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *