Bilder, tur og mer

Pent ute med snø


I dag har jeg og Kenneth gått en fin to timers tur like ved her jeg bor. Var en fin runde på litt over 2 timer. Amigo hadde et litt stort slag i starten, men etter en liten oppstramming fungerte innkalling og kontakt bedre. Jeg tok med kamera men snø og overskyet vær er ikke noe særlig kamera vennlig.

Dirk i farta

Toya

Vel hjemme igjen, Amigo sjekker og følger med fra hagen

Jeg er på jakt etter en ny hundeseng som kan passe på «hundeveggen». Den svarte (venstre siden) begynner å bli litt sliten, så kunne tenke meg en ny seng ved siden av hundesofaen jeg kjøpte som Europris i sommer. Noen som har noen gode tips ??

Må legge ut et bilde som jeg har fått forstørret på lerret

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

5 Responses to Bilder, tur og mer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *