Dogs4all og avrevet klo

Vips var det søndag kveld igjen. Helgene pleier å gå fort og denne har ikke vært noe unntak.

Lørdag var vi først på Dogs4all på Lillestrøm.
12 Breton som stilte, kun 2 hannhunder. Hera til Jan Monsen ble Nordisk vinner og BIR. Gratulerer 🙂
Veldig bra sosial trening for Amigo. Han var tidvis litt stressa, men det gikk greit. Synes han var ganske flink. Toya tar alt med stor ro og har tross alt vært messehund på Villmarksmessa i mange år – så dette kan hun. Hun tusler rolig bak meg og legger seg ned når vi stopper. Flinke jenta mi det. Fikk handlet litt smått også. Hilst på mange koselig Breton folk og tidligere eier til Amigo kom også en tur. Veldig hyggelig. Deretter bar det på jobb for noen timer-Tok med hundene inn og de lå rolig og sov mens jeg jobbet. Deilig.
Ble rolig kveld hjemme med «Skal vi danse» finalen.

Søndag hadde jeg bestemt meg for å gå en lang tur. Litt dårlig vær, så kamera droppet jeg å ta med. Hadde gått en time da jeg oppdager blod i snøen og oppdaget at Toya har revet av halve kloen. Blødde en del. Så da var det bare å snu og sette nesa hjemmover. På vei tilbake og ikke så langt unna bilen hører jeg plutselig en scooter. Snur meg og der kommer et stort hundespann i full fart …..Bråsnur meg og kaller inn hundene. Toya er såpass nærme at hun rekker å komme inn mens hundespannet stopper mellom meg og Amigo. Måtte nesten le av Amigo som stod helt stiv foran hundespannet og ikke ante hva han skulle gjøre. Synes nok det var litt skummelt ja. Jeg gikk frem og koblet han og vi lot spannet passere. Da hadde lillegutt veldig lyst til å være med å løpe, så tenkte at det var dumt å slippe han med engang. Og det var smart for ikke så lenge etterpå kom et nytt spann. Siden vi var 10 min unna bilen så gikk de i bånd resten av veien.

Vel hjemme ble såret til Toya renset og bandasjert. Hun halter ikke, men tar nok en tur til dyrlegen i morgen. Rusken ( gamlehunden min ) rev av seg kloa for mange år siden. Det begynte å væske og mener å huske at det tok sin tid før det ble bra. Så blir nok en kontroll hos dyrlegen i morgen tenker jeg. Litt kjedelig, jeg som hadde gledet meg til lange turer og snørekjøring. Ja ja, det får vente litt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *