Dressur kveld nr 4

Vips var det onsdag og kurs dag.
Amigo er veldig giret og uoppmerksom for tiden, han har «løpetid». Bra provokasjon å trene rundt tispe med løpetid. Vi trenger det.

Tannvisning Går mye bedre. Han har en liten tendens til å sprette opp og hilse når dommer skal se på tennene. Men han sitter når jeg hilser, så det er forbedring. Han er en sosial hund, så han synes det er mye mer morsomt å hilse og hoppe enn å sitte i ro. Men dette er en øvelse som burde være en smal sak å få på plass.

Fellesdekk Amigo har startet å sprette opp etter å ha lagt seg ned på kommando dekk. Dette gjorde han noen ganger før han ble liggende og vi hadde 1 min. fellesdekk hvor jeg stod bare noen meter unna. Dette er en øvelse vi har gått tilbake på. De to første kurskveldene gikk denne øvelsen greit, mens i dag og forje gang sprekker han. Han lå i dag, men hadde noen oppsprett før han ble liggende. Hmmmm

Stå under marsj Fikk et veldig bra tips til ny måte å trene inn dette på. Dette er en øvelse vi har trent lite på, men det hjalp utrolig med tipset. Så det skal vi virkelig jobbe mer med.

Lineføring Tidvis bra, men han er veldig ukonsentert for tiden. Må trene mer å å jobbe under forstyrrelser og det er jo derfor vi er på kurs.
Hadde lineføring rundt Tutta og det gikk ikke så bra. Ble mye kjeftig og negativ stemning, så vi droppet det og tok en pause.

Avstands kommandering Etter en pause i bilen trente vi avstands kommandering ( sitt, dekk, sitt ) og det gikk veldig fint. Han så Tutta trene hopp over hinder på andre siden, men han hadde fokus på meg og øvelsene. Veldig fornøyd med det og vi avsluttet med denne økten. Viktig å avslutte positivt.

Vi har nå hatt 4 kurskvelder og jeg synes vi er på riktig vei. Litt tilbake på noen øvelser, men de må vi bare trene enda mer på. Neste onsdag er det ikke trening, så nå har vi 2 uker på oss.

This entry was posted in Dressur. Bookmark the permalink.

3 Responses to Dressur kveld nr 4

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *