Fremmedord …..trening

Har i det siste tenk at vi burde trene litt igjen, siden det er skrekkelig lenge siden sist. Nesten litt skremmende hvor fort tiden går. Så i dag sparket jeg meg selv ut for å trene.

Startet med Amigo på lineføring og fri ved fot. Synes det gikk ganske bra til å være så lenge siden vi har trent. Vi trente i våres en del på på sitt-dekk-sitt så han er veldig rask med å tilby dekk. Derfor trente vi ikke på den øvelsen i dag. Han går ikke limt inntil beinet men helt ok likevel. Sitter litt skjevt også, men pytt sann. Burde sikkert fikset det først som sist egentlig, men vi er ingen LP ekvipasje uansett.

Toya fikk fri ved fot og hun var super gira. Holder super kontakt, men blir gående litt for langt bak.

Tok 1 min fellesdekk med begge to.
20120626-214912.jpg

Deretter trente vi på stå som etterhvert skal bli til stå under marsj. Med Amigo hadde jeg super fremgang. Avsluttet med at han sto på stå (de er jo vant med sitt disse fuglehundene 😉 ) Toya tok det også ganske greit.

Trente litt sitt og innkalling med fløyte på Amigo. Veldig bra.

Avsluttet med apport og Toya først. Hun har ikke vært så glad i skumrypa, men nå gikk det fint. Hun spinner ut og henter den. Veldig bra. La ut to dummyer siste gangen og hun henter begge uten problemer.
Amigo var ikke intr i apport og helt ukonsentert. Trente på å gripe og holde. Siden han ikke var på nett så avsluttet vi.

Toya apport:
20120626-214837.jpg

Skal bli flinkere til å trene litt oftere, vi har så godt av det

This entry was posted in Dressur. Bookmark the permalink.

4 Responses to Fremmedord …..trening

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *