Hundepasser og dyrlegen

Ble kanskje litt dramatisk overskift.

Jeg skal passe Jacque til Britt en uke, frem til fredag. Han kom kl 07 i dag. Han og Amigo har knurret litt, men roet seg fort ned. De får bytte på å ligge i bur. Akkurat nå ligger Jacque i buret i stua (hvor jeg sitter) og Amigo tør ikke kom inn hit (pingla).

Har gått en liten tur med alle hundene og det gikk fint. Gutta gikk side om side, snuste på samme tisseflekk og koste seg. Så dette tror jeg ikke blir noe problem.

Vært hos dyrlegen med Toya på senior kontroll. Hun haltet foran i dag morges, men selvsagt ikke når vi kom til dyrlegen …….. Han kjente, strakk og brakk henne i alle retninger. Hun er litt øm bak på høyre side, vanskelig å si om det er hofta eller ryggen. Ellers synes han at hun var sprek for alderen og flotte tenner. At de blir støle/stive er normalt og forventet. Hun har ikke endret seg noe ellers.
Så det er bare å bruke henne med måte sa dyrlegen 🙂 Må ta hensyn til alderen og hun er med på det hun orker selv.

Siden hun sliter med å hoppe inn i bilen skal vi prøve rimadyl i 10 dager for å se om det hjelper.
Og så er hun selvsagt tjukk, men det er ikke noe nytt. Hun har slitt med vekta hele livet og det ble bare enda verre etter at hun ble sterilisert for snart 4 år siden.

Jeg har en hundebok hvor jeg skriver opp viktige ting vedr hundene, som når de er vaksinert, ormkur, løpetid osv Har også skrevet om hva vi forer med og når vi bytter osv

Kom litt tidlig til dyrlegen så jeg veide Amigo. Han veier nå 17,60kg.
25.sept for 2 år siden hentet jeg han og 29 oktober samme år var vi hos dyrlegen for vaskine og sjekk. Da veide han 16kg. Så det betyr at han har økt muskelmassen med 1,5-2kg. Kult

Har trukket en visdomstann i dag, så skal ta det med ro resten av dagen.

Bilder fra jakta er lagt ut i Picasa albumet mitt

1 tanke om “Hundepasser og dyrlegen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *