Hundeseng med bitegaranti …..holder den?

Torsdag leste jeg på Facebook at den lokale dyrebutikken her på Bjørkelangen hadde fått inn Ninja hundeseng som har 90 dagers bitegaranti. Dette måtte vi jo prøve.
Amigo og Lio er hver for seg er greie, men de to sammen ….. de herper alt de kommer over. På hunderommet har de kun tepper, for alt annet blir ødelagt (det blir teppene også, men de er billigere enn hundesenger).

Noen ord om senga:
(lånt fra nettsidene til The Hotdog Shop)
Ninja sengen fra Dog Gone Smart er utviklet til hundeeieren som stiller de høyeste krav til hundesengen. Den kraftige ballistic nylonen er utrolig slite- og bitesterk, og vi gir 90 dagers bitegaranti. Trekket er behandlet med Repelz-itTM nanoteknologi som er smuss og vannavvisende og samtidig minimerer vond lukt. Her er det kvalitet fra ytterst til innerst.
Ekstra sterk ballistic nylon tar opp utfordringen med aggressive tyggere 100% vanntett trekk med skjult glidelås
Repelz-itTM nanoteknologi avviser smuss, vann og minimerer vond lukt. Kvalitetsskummadrass inni som gir fantastisk støtte til hunden.
Mange bruksmuligheter (i bur, bil eller som frittliggende seng)
Trekket kan maskinvaskes ved 30° og tåler tørketrommel.

Bilde av senga

Pøbelgutta tester senga

Pøbelgutta tester senga

Spørsmålet er om senga tåler to Breton gutter …..
Fredag ble den testet og det tok gutta 1,5 time før de hadde fått bitt hull og dro vatt utover hunderommet ….

1,5 times jobb av gutta ...så mye for 90 dagers bitegaranti

1,5 times jobb av gutta …så mye for 90 dagers bitegaranti

Greit at det var med bitegaranti, så vi får igjen pengene. Må vel bare innse at gutta får klare seg med plastsenger og tepper 😉

1 tanke om “Hundeseng med bitegaranti …..holder den?

  1. Haha, jeg må le når jeg ser dette! Tror det må være familiært, Luker’n herper allt han kommer over av «liggeunderlag» han også. Har prøvd å spikret/stiftet fast mattene ute i hundegården, men det tar bare noen minutter før han har dradd de løs og dratt de med seg ute…Var så «lur» å la ei dyne i buret de har i gangen, dagen etter så det ut som det hadde snødd i gangen, bomull overalt! Han er håpløs 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *