Hurtta

Jeg har tidligere skrevet et innlegg om Hurtta og matchende sele+kobbel. Det finner du her.

Vi har i dag Hurtta sykkelsele til alle hundene. Lille Lio har også fått.
Hundene har hver sine farger. Toya har rødt, Amigo blått, Dirk svart og Lio har fått grønn.
Sykkelsele bruker vi på småturer hjemme hvor de må gå i bånd. Det gjør det enkelt når man har flere hunder i ulike fasonger at de har hver sin farge.

Vi har også Hurtta halsbånd og kobbel som vi bruker på høsten/vinter når de får løpe løse. Hurtta har en veldig fin løsning på sine kobler, de har en liten sak som gjør at man enkelt kan feste koblet rundt seg selv. Noe jeg synes er praktisk. Vi slipper ikke våre hunder med halsbånd (unntak er GPS bånd) men det hender de må gå i bånd og da er er Hurtta sine halsbånd helt greie. Samt at vi har holdt oss til samme farge som på selene.

Toya har fra tidligere en y-sele og vi har nå bestilt til gutta også. Nå på sommeren mens det er båndtvang så er planen å bruke disse selene på «langturen» vår på ettermiddagen. Både Amigo og Dirk trekker ganske godt, så da er y-selen fin. Den blokkerer ikke luftveiene.

Hurtta har kommet med et kobbel som har strikk/strech som skal gi avlastning når hunden trekker/røsker til. Vet ikke om det fungrer, men vi har bestilt sånne til gutta. Skal komme tilbake med en vurdering av dette når vi har fått testet de.

Er veldig fornøyd med Hurtta. Kjekt med ulike farger, god kvalitet og de sitter godt på. Hurtta koster, men kvaliteten er veldig godt. Toya og Amigo har hatt sine sykkelseler i 2 år og de er like fine, til tross for daglig bruk. De er med andre ord veldig slitesterke. Kan trygt anbefales 😀 Selene er vatterte noe som gjør de behagelig for hunden, samt sliter minimalt med pels.

Noen bilder:

Lio i sin nye grønne Hurtta selen.

Lio i sin nye grønne Hurtta selen.

20120816-181511.jpg

Amigo, Dirk og Toya med sine seler (bilde tatt sommer 2012)

Her ser man hvor praktisk Hurtta kobbel er å henge rundt seg når man er på tur

Her ser man hvor praktisk Hurtta kobbel er å henge rundt seg når man er på tur

 

Divinedog er en svensk nettbutikk som selger Hurtta til en hyggelig pris. Sykkelselen koster 359kr i dyrebutikk, i norske nettbutikker kr 299 og hos Divinedog koster samme sele 156kr.

1 tanke om “Hurtta

  1. Her snakker vi hyggelig priser:)
    Jeg elsker hurtta, dog likte jeg det gamle utseende bedre. Men at det er godt utstyr er det lite tvil om:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *