Jaktprøve Hamar

Jeg og Amigo har vært på jaktprøve på Hamar.
Lørdag gikk vi et litt dårlig terreng, men greit nok. Amigo har stand på en løpende fasan som han foter opp en kolle og der sprakk han. Snipp snapp snute. Ikke så rart egentlig, han har aldri sett en løpende fasan før – men han skal jo selvsagt være rolig da …..

Vi var så heldige at vi gikk overnatte hos Ann Kristin og Bjørn Roger, som bor like ved. Veldig koselig. Tusen takk.

Søndag var det ny dag og nye muligheter. Mye bedre terreng og Amigo går som vanlig veldig bra. Han tar en kort stand, løser ut, henter vind og ny stram stand i en nedover bakke. Jeg må gå litt rundt for å komme til. Reiser presist og djervt en fasan men dessverre er han ikke helt rolig 🙁

Så nå er det bare å trene sitt, sitt og ro. Utrolig synd at han sprakk på den fuglen. Han har vært ganske rolig i fugl, men men. Vi får flere sjanser uttover høsten. Nytter ikke deppe over det.

Til helga skal vi jakta fasan på Krokstad Herregård, så da skal vi få trent ro. Siden vi er flere som jakter sammen, så kan jeg ha fokus på ro mens de andre kan skyte. Har veldig lyst til at det skal bli felt fugl for Amigo siden det ikke ble en fjær i jakta.

Har meldt oss på Hamar om 2 uker og Trøgstad 6-7 november. Trøgstad har jeg fått plass på, og håper jeg får på Hamar også. Hadde smakt godt med en premie 🙂

3 tanker om “Jaktprøve Hamar

  1. Hvordan har du klart å forandre teksten øverst til venstre og høyre på denne sida di? Har prøvd alle mulige greier å får ikke forandra hos meg, ser vi har samme oppsett nemlig… Synd med jaktprøvene i helga da, dere får trene dressur frem til neste gang, så kanskje dere er litt mer heldige:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *