Klikker trening via Canis

Jeg har meldt meg på 7 dagers kurs i klikkertrening via Canis (canis.no). Får en epost hver dag med innlæring.

I dag startet vi med å lære at klikk betyr belønning kommer. Litt nye tips iforhold til hvordan jeg gjorde det sist og synes dette fungerte veldig bra. Gikk rundt og klikket og godbit kom. Nå gjelder det ikke å klikke på riktig adferd, men bare forme hva klikk betyr.

Skal kjøre en ny økt i morgen og deretter skal vi prøve oss på target stick. Dette tror jeg blir moro. Jeg gleder meg og håper at Amigo synes det er gøy også. Han er en utrolig lærevillig hund.

Follow us !

This entry was posted in Klikker trening. Bookmark the permalink.

4 Responses to Klikker trening via Canis

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *