Klikker trening via Canis

Jeg har meldt meg på 7 dagers kurs i klikkertrening via Canis (canis.no). Får en epost hver dag med innlæring.

I dag startet vi med å lære at klikk betyr belønning kommer. Litt nye tips iforhold til hvordan jeg gjorde det sist og synes dette fungerte veldig bra. Gikk rundt og klikket og godbit kom. Nå gjelder det ikke å klikke på riktig adferd, men bare forme hva klikk betyr.

Skal kjøre en ny økt i morgen og deretter skal vi prøve oss på target stick. Dette tror jeg blir moro. Jeg gleder meg og håper at Amigo synes det er gøy også. Han er en utrolig lærevillig hund.

Follow us !

4 tanker om “Klikker trening via Canis

  1. Hei!
    Så hyggelig at du tok turen innom bloggen min 🙂 Klikkertrening er så utrolig gøy, og når man har holdt på en stund kan man bare sette seg ned passivt mens hunden gjerne viser frem alt den kan i håp om å få et klikk. Utrolig gøy for både hund og eier, og i tillegg synes jeg Enya blir mye mer sliten i hodet når jeg frishaper enn når jeg «forteller» henne hva hun skal gjøre.
    Lykke til med klikkingen, hold oss oppdatert! 😉

  2. Det kurset gjorde jeg og Casper og for et par år siden, kjempegøy 😀 Veldig lettvindt måte å komme inn på det og bli bedre egentlig. Casper elsker klikkertrening, og jeg synes og det er den morsomste måten å lære inn nye ting på, for resultatene kommer så fort, og er så gøy å se hunden virkelig jobbe for å skjønne hva den skal! God fornøyelse da 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *