Liten oppsummering

Lovet å komme med en liten oppsummering.

I grunn ikke så mye å si. Amigo har fungert bra på trening og jakt, men tuller seg vekk på jaktprøver. Selv med annen fører, så da er det heldigvis ikke meg det står på. Spørsmålet er så klart hvorfor han i år tuller sånn, han gjorde det ikke i fjor høst eller vinter.
Vanskelig å svare på akkurat det. Vi får bare se når vintern kommer.

Det som er viktig nå er at jeg ikke stopper å trene dressur. Har lagt ned mye arbeid i sommer og høst. Dressur er ferskvare så jeg bør ikke la alt arbeidet fosvinne. Så vi skal jobbe videre med det. Har meldt meg på dressur kurs som går 6 torsdager på Jessheim. Går glipp av de to første kveldene, men de siste skal jeg være med på. Etter dette blir det enten dressur på Rælingen eller sammen med Nannestad. Trenger en dag i uka hvor vi trener sammen med andre. Ellers kjenner jeg meg selv godt nok til at det fort sklir ut …..og det skal det ikke.

Bortsett fra å vedlikeholde dressuren er det ikke så mye annet å gjøre enn å kose seg frem til vinter sesongen starter og vi kan dra på fjellet for å lete etter hvitkledde ryper. Det gleder jeg meg til. Har flotte treningsmuligheter like ved hytta, så de skal flittig benyttes til vintern.

Ikke så ofte jeg gleder meg til vintern, men jeg gleder meg til snørekjøring og trening på fjellet. Håper bare det blir masse snø i år også.

Så oppsummert:
– Fortsette dressur jobben
– Få en god apportør

3 tanker om “Liten oppsummering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *