Maraton helg

Tiden flyr avgårde og denne helgen har det skjedd mye. Det er typisk at ting skal skje samtidig, så her har det gått i ett.

Fredag var det Norsk Vinner/Dogs4all på Lillestrøm og jeg stilte Amigo. Vi fikk ikke kritikk, så jeg vet ikke hva dommer trakk for, men vi fikk Very Good. Litt kjedelig når man håpet på siste certet, men sånn er det.

Lørdag arrangerte jeg (Kenneth og Britt) valpe-og unghundskue på Hvaltjern for Breton klubben. Det var påmeldt 27 hunder i alder 3-24 mnd. Veldig moro at så mange deltok. Kenneth stilte Lio og han ble målt for høy.
Dommer var Anne Eissing fra Tyskland (oppdretter til Dirk).
Kritikken lyder:
53cm, strong male, well proportion, excellent head and expression. Excellent high set ears. Dark eyes and nose. Well formed neck, good top line, bit strong loin,bit sloping croup, deep chest, could be more wide. Good underline. A litle bit stright overarms, corr angulation in behind, corr movements.

Resultater finner du på breton.no

Søndag var det barnedåp for Kristine
Broren min har en Pincher valp, Lennox på 7 mnd som sørget for å holde Lio i ånde. De har lekt og kost seg hele dagen. Vi var 12 stykker hjemme og da er det deilig å ha hunder som er snille og greie 🙂

 

1 tanke om “Maraton helg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *