Norsk Dyrehelse – produkter

Vi prøver ulike produkter når det gjelder olje og tilskudd. Akkurat nå bruker vi to produkter fra Norsk Dyrehelse som vi er fornøyd med.

Info er hentet fra produsentes nettside

Laksolje fra Norsk Dyrehelse med sitt nyttige innhold av Omega-3-6,  kan bidra til dyrets hjerte-og karhelse, samt leddenes funksjon. Kan også være bra for hud, sprukne poter, flassing og matt pels. Omega-3 er en nødvendig fettsyre for cellenes funksjon og har en positiv innvirkning på konsentrasjon- og nervsystemet.
Laksoljen fra Norsk Dyrehelse kommer fra fersk norsk kvalitetslaks og er et naturlig produkt. Med de berikende langkjedede Omega 3 fettsyrene med sitt høye innhold av de livsnødvendige fettsyrene EPA og DHA, kjente for å ha velgjørende effekter på hund och katt. Ditt husdyr kan tilgodegjøre seg lettere Omega 3 fettsyrene EPA och DHA enn Omega 3 fra vekstriket.

Jeg har i veldig mange år brukt olje som tilskudd og synes det gir bra effekt på pels og poter.
Vi er nå på vår 3 flaske med olje fra Norsk Dyrehelse.

Multiflex fra Norsk Dyrehelse er et tilskuddsfòr som inneholder en spesialblanding med verdifulle næringsstoffer som kan være bra for en god leddhelse på lang sikt. Multiflex kan være bra for leddhelsen og dens normale funksjon, og er byggestener for leddbrusket.  Multiflex kan gi økt utholdenhet, og kan  virke lindrende på leddplager.  Multiflex kan også gis forebyggende til hardt arbeidende hunder.

Er på boks nr 2 med Multiflex.
Lio har HD så jeg synes det er greit å forebygge. Vi merker (heldigvis) ikke noe til dette i hverdagen.
Ved siden av tilskudd er det viktig å velge et godt kvalitetsfor.

This entry was posted in Ernæring, Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *