Pøbel og Villmarksmessa

Når jeg kom hjem fra jobb tirsdag ble jeg møtt i døra av en super stolt Amigo som hadde vært på kjøkkenbenken og hentet en boks med Nugatti som han hadde hengende i hjørnetanna og viste frem. Så stolt og logret med hele kroppen. Skulle gjerne hatt bilde av det – lille pøbel smurf. Jeg kom tydeligvis hjem i grevens tid siden han (og Toya) ikke hadde rukket å åpne den og fortære innholdet.

På kvelden dro jeg og mamma ned til Østre Aker Kirke hvor min fetter skal gifte seg til lørdag. Jeg skal ta bilder, så kjekt å se kirken/området. Siden min bil er på service kjørte vi mamma sin (liten bil) og den har hundene sittet baki flere ganger. Dog bare småturer for Amigo sin del, så han fikk litt hetta når vi kom ut på motorveien og fikk en stor trailer bak oss. Da klatret han opp på ryggen til baksete og lå der som en ustødig høne og vaglet. Etter en liten stund krøp han bak og satt med Toya en stund før han klatret over og la seg i baksete – som var fylt med poser.
Han klarte å finne seg en bitteliten plass og der lå han resten av turen. Måtte flire av han. Liten bil på motoveien synes han tydeligvis ikke var noe særlig morsomt. Mye tryggere med bilbur gitt.

I dag har vi rigget opp Rypejentene sin stand på Villmarksmessa. Når den var på plass tok jeg med hundene inn en tur. Bra sosial trening for Amigo. Hilste også på Masi og søte valpen Torres til Ingunn og Tore. Vi skal stå på messa torsdag, fredag og søndag. Bra trening for vofsene og alltid hyggelig å stå på messa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *