Salg, trening og jaktprøver

Puh, for en langhelg! Nå er vi slitne alle mann, så godt å komme hjem og finne sofaen.

Onsdag: Kenneth og Dirk reiser på hytta, mens jeg har privat visning hjemme.

Torsdag: Kenneth og Dirk starter på skogsfugl prøve, men ingen fugl 🙁 Jeg har visning hjemme hvor det kom 13 stykker og 11 satte seg på liste. Etter visning reiser jeg på hytta.

Fredag: Jeg, Kenneth og hundene tar en tur på Fulufjell. Ingen ryper å se. Gutta avslutter med en fin situasjon hvor Amigo har stand på en orrhane og Dirk sekunderer. Dessverre letter fuglen før vi kommer og det gjør gutta også. Toya er med og storkoser seg. Litt stiv og halt på ene bakbeinet på kvelden, men ikke så ille som forventet. Det var godt å se.
Det ble budrunde på leiligheten og ender opp med 185.000 over takst 🙂 Er i syvende himmel. Det var utrolig herlig.
På kvelden fylles hytta med folk og Lars disker opp med nydelig lammesadel til middag. Mmmmm snadder. Var 8 mennesker og en stokk med hunder, men det gikk overraskende bra.

Lørdag: Tidlig opp og på jaktprøve. Kenneth fører Amigo. Dessverre ble det støkk og 15m ettergang
Kritikken er: Lägger upp ett søk i medvind med bra djup og bredd. Ligger vel på vinden og fart med god intensitet. Har chans på fågel som støtes strax etter start i 2andre slapp. Tuvärr går Amigo alt for langt etter. Tall 5,5,6,4,4,5
Det ble ikke noe premie på de andre som overnattet på hytta heller. Kenneth tar med seg Dirk en tur i skogen og har et fint fuglearbeid på orrfugl kull og Dirk er helt rolig.

Søndag: Ny dag og nye muligheter. Jeg blir på hytta mens Kenneth og Amigo drar avgårde. I vår kjente uflaks stil så tar Amigo stand langt ute og når Kenneth er ca 100m unna så justerer Amigo seg to skritt og dermed letter det rundt 20 ryper rundt han og da sprekker han.
Kritikken er: Amigo går med stor fart og fin stil, ok kontakt og apell. Stand langt ute, siger frem, fugl letter og Amigo forfølger. Tall 5,4,6,4,4,4
De var tidlig tilbake på hytta, så da tok vi en ny tur i skogen. Toya var skikkelig i slaget og koste seg delux. Var til og med ganske bra fart i henne. Hun trives nok mer på skogen enn på fjellet, siden hun ikke har fart eller format til fjellet lengre.

Vel hjemme igjen er Toya virkelig halt på bakbeinet og vil nesten ikke trå på foten. Måtte bære henne opp trappa til hagen og har gitt henne en Rimadyl. Nå sover hun som en stein. Hjelper vel med litt hvile. Amigo har også «tatt kvelden».

1 tanke om “Salg, trening og jaktprøver

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *