Ski og trening

Kom hjem til to energi bomber, så det var bare å pakke seg inn og finne frem skia.
Nydelig spor ved Nordbymoen og Toya is back 🙂 Gamlemor trakk som bare rakkern og er i slaget igjen. Deilig å se. Tror begge to synes det var deilig å jobbe litt. Mye energi som skal ut.

Litt senere på kvelden trente vi litt inne.
Trente på at Amigo på innkalling skal komme og sette seg foran meg ( det kan han ) og at han derfra skal gå rundt bak meg og inn på plass/utgangsstilling. Han tok det ganske fort synes jeg. Bruker lokking med godbit. Må nok trene og terpe mer, men vi er igang.

Trente også sitt, dekk og sitt opp. Ikke helt i mål der enda, men det kommer seg. Trente fvf og det går fint, men når jeg stopper så setter han seg veldig skrått på siden av meg. Enda mer vi må trene på (utgangsstilling).

Veldig morsomt å se at Amigo tar ting ganske raskt og er veldig lærevillig. Han liker å jobbe/bruke seg. Og endelig har jeg fått motivasjonen til å jobbe med det også. Jeg og han har et mye bedre samarbeid nå enn tidligere. Veldig gøy.

Vi har trent mye sitt og dekk, for når han sitter og det ikke skjer noe så tilbyr han dekk (dvs hiver seg ned i dekk). Søte lille raringen min.

To ting vi ikke har trent så mye på er avstands sitt og apport. Dette må vi komme skikkelig igang med. Bare noen uker til vi skal på fjellet og trene. Da må dette være på plass. Skal begynne å drille sitt på fløyte også.

This entry was posted in Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *