Slitsomt å være hund

Det er slitsomt å være hund innemellom. Det tror jeg både Toya og Amigo synes. Begge to ligger som slakt ved siden av meg og sover dypt.

Torsdag og fredag var vi på messa. Lørdags morgning var det morgentur og så kjørte jeg de ned til Siri og Arne ( + vofsene Julie, Nobbe og Nemo) som passet hundene lørdag mens jeg var i bryllup. Strålende sol, vakker brud og alltid hyggelig å være sammen med familien igjen. Tok masse fine bilder med nye kamera og fotoutstyr. Hentet hundene på kvelden og dro opp til selskapslokalet hvor vi kunne overnatte. Hundene hadde kost seg sammen med Siri og co. Vært på middag i Nittedal hos foreldrene til Siri blant annet. Hun kommenterte at de virket litt slitne og det var de nok etter to dager på messa.

Vel fremme på festen tok vi en liten hilse runde før jeg lukket hundene inn på rommet. Etter en liten stund så jeg plutselig Amigo på danse gulvet. Han hadde da klart å lukke opp døra på badet som førte ut i en gang og deretter klart å komme seg ned til oss. Lille pøbel altså. Oppe igjen fikk jeg låst den døra og da ble de værende på rommet.

Søndags morgen ( eller formiddag er kanskje mer riktig *kremt*) dro på Villmarksmessen igjen. Britt hadde meldt på meg og Toya på apport konkurransen (tusen takk Britt), men det gikk greit det. Toya har vel vært med på apport konkurransen på messa de siste 5-6 årene så hun vet hva hun skal. Vi har faktisk vunnet en gang og hatt noen pall plasseringer. Toya hentet begge bukkene, men det går ikke fort nok til pall plassering. Hun lunter avgårde hun …..søte tjukke gamlemor. Hun er altfor tjukk nå, så nå er det slankern !

Amigo var fortsatt stressa, men mer rolig. Så faktisk at han sov litt innemellom i buret. Flink gutt.

Britt og jeg rigget ned messa og kjørte tingene på lager før vi endelig satte kursen hjem. To slitne hunder og en litt sliten eier selv. Sett på bryllups bildene og mange fine bilder. Kan ta kvelden med god samvittighet nå.

3 tanker om “Slitsomt å være hund

  1. Altså, du holder et tempo som selv den sprekeste kan misunne deg, ikke rart at du tar helt reper’n på de firbente :)!! Haha, men det har de bare godt av :)!!
    Lenge siden tur så nå må vi gå en kveld!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *