Sollerøya

I helga har jeg og Amigo vært på Sollerøya, Kenneth og Dirk har vært på skogsfugl taksering mensToya har kost seg hos mamma.

Skogsfugl takseringen gikk bra, Dirk hadde flere fuglearbeider med komplett ro. Så det lover bra for skogsfugl prøvene 🙂

Sollerøya er ei øy i Femund som er godt besatt med ryper og skogsfugl. I helga var det treningssamling i regi av Romerike Fuglehund Klubb. Jeg reiste oppover tidlig på fredag og spiste en hyggelig middag på hytta til Kjersti. Vi tok oss en tur i treningsterrenget til Hedmark og Oppland Fuglehund Klubb (Bårfjell), så hundene fikk ut litt steam. Overnatting på Rønningen Camping og jeg delte hytte med Kjersti og Margrethe.

Det var vanskelig forhold på øya med lite vind og vittring. Det ble en del støkk men noen av hundene fikk fuglearbeid. Amigo var blandt de 🙂 Han hadde bla på lørdag et veldig fint fuglarbeid som Morten L fikk tatt bilder av. Gleder meg til å se bilder. Han var ikke rolig på støkk så vi har litt å jobbe med……

Vært en veldig fin tur. Masse gode tips, hyggelig samling og flinke hunder.
Veldig fornøyd med at Amigo leverte fuglearbeider hver dag under vanskelige forhold. Var ikke så mange hunder som klarte det, så det viser at hunden min er ganske god 😀 Vi må bare få på plass resten.

/Monica

This entry was posted in Hverdags, Jakttrening. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *