Sparkesykkel og middag hos pappa

Siden hundene har mye energi om dagen så tok jeg en sparkesykkeltur rett etter jobb. I dag var det Toya som ikke var i form, så jeg dro hjem igjen med henne og tok en liten runde alene med Amigo. I dag trakk han veldig bra, men det var tydeligvis tungt for han. Konklusjonen er at sparkesykkel med 1 breton ikke er noe særlig, det går ikke spesielt fort. Jeg er fortsatt veldig i tvil om hva jeg skal gjøre ……. Heller mot å selge den.

Etter sparkesykkeltur var vi på middag hos pappa. Han har kjøpt seg leilighet på Vestli, hvor jeg er vokst opp. Utrolig koselig å være der igjen. Vi gikk en liten runde rundt barneskolen og barnehagen. Mange minner som strømmet på.
Fin leilighet også.

Og vips så var denne dagen gått.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *