Sykling

Vi har siden vi kom hjem etter ferien vært ganske late, hverken trent dressur eller kondis …..
Må vel bare komme igang igjen. Nå er sommeren over og da er det bare å legge seg i selen.

Så i dag var det frem med sykkel og ut på tur. Bestemte meg for å sykle med de en og en, siden Toya begynner å bli en gammel dame og Amigo gjerne vil løpe raskt. Merket det når jeg syklet med de på hytta.

Tok med Amigo først, en runde på 4,88 km og det brukte vi 48 minutter på, inkl oppvarming og tisse pauser.
Litt lettere å sykle med han alene, vi kunne holde god fart og da løp han ganske rett frem – bortsett fra noen tisse stopp. Er man hannhund så er man hannhund, noen busker er bare altfor gode til å løpe forbi.

Deretter fikk Toya seg en liten tur på 2,62km og det brukte vi 15 minutter på. Tror hun synes det var deilig å være alene og kunne styre tempo selv. Hun har mye kortere gallop steg enn Amigo, samt at farten er redusert, men gamla skal gallopere og trekke *himle litt med øynene*
Hun startet veldig overraskende med å trave under oppvarming, men etter en tisse og bæsje stopp skulle det løpes i gallopp og selv om jeg prøvde 3-4 forsøk på trav så ville hun ikke det. Må smile litt av henne der hun galloperte foran sykkelen med sine korte steg. Søt er hun. Hun er behagelig å sykle med for det går rett frem – selv ved passering av andre hunder. Er vi på jobb så er vi på jobb, og da skal det trekkes/løpes.

Forøvrig så anbefales det ikke å sykle i skogen med fine vanndammer uten bakskjerm på sykkelen……. Litt blaut når man kom til bilen men shit au.

I morgen reiser jeg til Frankrike mens broren min og dama skal passe hundene. Jeg og 15 andre fra Norge skal delta på Frank Breton Klubb sitt landstreff. Det har jeg hatt lyst til i maaaaange år og gleder meg masse til å reise.Når jeg kommer tilbake er det full spiker med dressur, kondis og forbredelser til jaktprøver og jakta.

1 tanke om “Sykling

  1. De sengene så gode ut 😀 Luuurer på om det hadde vært noe for den eldste prinsessen her i huset 😛 Hvilket mål har du på Toya sin?

    Kos deg masse i Frankrike, forresten 😀 Gleder meg til oppdatering! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *