Til Gotland for å hente Lio

Lørdag satte vi oss i bilen og kjørte til Gotland. Vi hadde noen stopp underveis og rakk en grei tur med bikkjene før vi tok ferjen over til Gotland. Vel fremme ble vi møtt av Marie og Gunnar og fikk endelig hilst på valpene 😀 For noen skjønne flotte valper.

I tillegg til Lio har vi med Lucky Luke og Yr, som skal hentes i dag av sine nye eiere. De som skal ha Lexie kom også, så da ble vi kjent med flere av valpekjøperne. Veldig koselig.

Hadde god tid søndag formiddag før vi satte kursen hjemover med ferjen som gikk kl 16.

Ferjeturen gikk veldig bra. De voksne hundene fikk bli i bilen, mens valpene ble med opp. Gotlandsferjen har egen hundelounge og der slo vi oss ned. Tre søte valper sjarmerte de fleste på sin vei. De tok turen med den største selvfølge. Litt kaldt å bli luftet på dekk, men de både tisset og bæsjet. Sov mesteparten av turen og ikke noe problem. Bilturen fra ferjen og hjem tok i overkant av 6 timer med to stopp underveis. De små skal ha mat og luftings. Vel hjemme var de to turer ute i hagen før vi tok kvelden. De fikk hilst på de voksne hundene og det gikk veldig bra.

Toya synes de var litt små og ekle som forventet, så hun styrer unna. Dirk og Amigo bryr seg egentlig ikke så mye. Måtte flire litt av Lio da han måtte sjekke om Amigo hadde patter i dag morges, Amigo har nesten samme farge som hundemamma Raska, så da måtte han sjekkes.

I natt sove alle tre søtt og de er noen virkelig flotte valper. De tar alt med ro, sjekker ut nye steder med nysgjerrighet og tillitsfulle mot oss/mennesker. Flotte valper med andre ord.

Kenneth jobber hjemmefra i dag og passer på de små. Lucky Luke reiser til Trondheim på formiddagen, så han måtte jeg si farvel til i dag morges. Blir nok uvant for de å bli alene, men jeg tror de takler det like bra som alt annet.

Har selvsagt tatt masse bilder og de kommer i kveld 😀

/Monica

This entry was posted in Dirk + Raska, Hverdags. Bookmark the permalink.

One Response to Til Gotland for å hente Lio

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *