Toya prøver Hill’s j/d

I går var jeg innom dyrlegen for å kjøpe Expot og tok da med en sekk med Hill’s j/d.
Det er et for som hjelper hunder med stive ledd. Hørt mye bra om dette foret, så verdt et forsøk. Toya blir 11 år 22.juni så alderen begynner å merkes. Hun er litt stiv på venstre bakbein, så spennende å se om det blir noen forskjell. Kjøpte varianten som inneholder mindre kalorier, noe som er bra da hun er litt tjukk.

This entry was posted in Ernæring, Helse. Bookmark the permalink.

10 Responses to Toya prøver Hill’s j/d

 1. annvenne says:

  Anbefales på det varmeste, tenker du merker forskjell allerede etter tre uker. Det gjorde Deilig og vi er storfornøyd med det fóret :)!

  • Monica says:

   Så godt å høre. Er litt spent kjenner jeg.
   Uansett er hun mye mer «våken» og kvikk for tiden, så det er deilig. Hun virker så glad og fornøyd og det varmer. Søte gamlemor som skal være frisk i maaaaaange år til.

 2. Har vurdert foret på min hund. Håper du skriver litt om hva du mener om foret etter en stund.

 3. Irina says:

  Moro å se at du følger rådet mitt 🙂

 4. Laila Synnøve Stene says:

  Jeg anbefaler det også på det sterkeste. Atilla, min forrige Breton hadde hd, ad og løse kneskåler. Fra ung alder hadde hun relativt store problemer med halting, stiv gange og utglidning av knærne. (bodde ikke hos meg da) Hun hoppe ofte rundt på tre ben. Jakten fungerte selvsagt dårlig, da hun ikke klarte all løpinga. Hun flyttet til meg som 4- åring. Jeg startet da med foret. Etter noen uker var hun helt fin. Ikke til å tro, men hun hadde kun problemer om jeg stoppet med foret. (jeg vil teste om det var foret som ga resultetene) Hun fikk aldri utglidninger etter dette og kunne løpe dagesvis på jakt. Helt slutt på haltingen:-) Gamlemor, Marthe bruker dette foret nå og jeg merker også stor bedring på henne. Ingen tvil om at dette er et «must» for eldre, stive ledd. Håper de «produserer» noe tilsvarende til mennesker snart:-)

 5. esculaira says:

  Hvilket for bruker du vanligvis? Altså, før du valgte å prøve Hill’s..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *