Trening

I helga har vi vært på hytta sammen med Kenneth (Dirk) og Sven (Odin og Zara).

Lørdag var vi ute 8 timer. Tåke hele dagen og regn de siste timene, så ganske godt å komme tilbake på hytta og fyre i peisen. Som en ser av de to bildene under så var det dårlig sikt.
Dirk var dagens beste hund med et flott fuglearbeid i steinrøysa. Komplett rolig. Det ble en del støkk og frisk ettergang på alle hundene. Amigo avsluttet heldigvis med en støkk hvor han var rolig.

Ikke akkurat god sikt

Pause må en ha

Søndag var det litt mindre tåke og ikke noe regn. Toya var i går kveld veldig stiv og haltet på fremfoten. Hadde bestemt meg for å la henne være igjen på hytta, men siden hun ikke haltet i dag morges og gjerne ville være med, så fikk hun det. Amigo hadde en støkk med veldig frisk ettergang og tomstand på sete etterpå.
Litt senere hadde han stand langt ute og før jeg kom opp hørte jeg steggen gikk og Amigo etter. Synd. Han hadde dog en støkk etterpå hvor han løp etter, men ikke så himla langt etter. Kanskje noe rundt 10-20meter. Det er selvsagt for lang, men det er bedre enn frisk ettergang.

Gamle damer kan fortsatt sakene sine

Amigo i godt driv opp bakken

På vei hjem fra hytta kom regnværet og som det har bøttet ned. For et vær.
Toya er stiv og halter. I stad skrek hun da hun skulle hopp opp i sofaen …..hmmmmm ….liker ikke

Oppsummert
Jeg synes Amigo går bra og holder kontakten. Ikke noen sånne egenrådige slag som han hadde for 2 uker siden. Han holder hele dagen og har bra trøkk.
Det er blitt noe støkk, men synes ikke det er noen krise. Leser jo at flere av hundene i NM Høyfjell har støkket, så det er greit. Men ettergangen derimot er ikke bra, så der har vi noe å jobbe med.

Ellers har vi konkludert med at Amigo er en pyse. Dirk og Odin lå i hvert sitt bur i stua og «tøffe» Amigo tørte ikke gå inn etter å ha tisset. He he he he

Flere bilder finner du her: Picasa album

This entry was posted in Hverdags, Jakttrening. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *