Treningstur på hytta

Jeg og Kenneth har vært på hytta i helga 😀

Lørdag dro vi på fjellet over mot Trysil, men det var skikkelig svømmeføre. Hundene kom seg ikke ut i noe bruktbart søk. Så en del spor, men pga håpløse forhold ble det ikke mer enn 2 timer ute. På kvelden gikk vi en mil på ski med alle tre hundene i flotte løyper bak hytta. Toya fikk ikke være med på fjellet, så hun synes det var deilig å løpe i skiløypa og kose seg.

Søndag dro vi opp på snaufjellet. Bratt og tungt å komme seg opp, men vel oppe var det bedre føre. Blåste surt selv om det var blå himmel og sol. Amigo holdt bra kontakt og det var deilig å se. Han går stort, men jeg synes han holdt kontakt likevel. Etter å ha blåst bort på toppen satte vi kursen ned igjen. Og da måtte det gå som det ofte går, vi tobeinte støkket ei enslig rype. Begge hundene var løse og så rypa, men var komplett rolige 🙂 Det er jo kjekt å ha testet.

Ble ikke så mange bilder i helga. Kenneth har kjøpt videokamera så vi hadde håpet å få filmet noen fine fuglesituasjoner, men sånn gikk det ikke. Neste gang ……

Amigo

Hytta

Siden Toya ikke fikk være med på fjellet (svømmeføre er ikke noe for gamle damer), så gikk jeg en liten tur alene med henne søndag før vi dro ut med gutta. Kamera var med og tok noen bilder

Toya - 10,5 år men like sprek og blid

Vel hjemme igjen var Amigo helt skutt. Han satt mesteparten av bilturen hjem (det er jo ikke smart) og mens jeg ryddet inn tøy på vaskerommet så oppdaget jeg han sittende i døråpningen med tunge øyner. Han prøvde å sove, men det fungerer dårlig sittende. Rakk å ta et mobil bilde av den trøtte hunden før han skjønte at han kunne gå og legge seg.

Så trøtt så trøtt ....sover sittende

This entry was posted in Jakttrening. Bookmark the permalink.

3 Responses to Treningstur på hytta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *