Tur på hytta

I helga var vi på hytta og trente.

Lørdag var vi ute med Dirk og Lio. Tungt gjennomslagføre var ikke optimalt men begge to jakter bra. Fant ikke noe fugl, men hadde noen markeringer. Tipper at fuglene lettet lenge før vi kom opp pga bråk fra skiene. Lio er forøvrig helt rå på sekundering, det er en flott egenskap.

Søndag tok vi en tur i skogen bak hytta og Toya fikk være med. Tidvis litt tungt føre for henne, men hun storkoste seg. Hadde trodd hun skulle bli litt stiv og støl, men den gang ei. Hun er i bra form til å være snart 13 år.

Lio er 14 mnd og full av ungdommelig overmot. Han er ganske fryktløs og bare kjører på. Fredag var det så glatt opp siste bakken til hytta at bilen ikke kom opp. Vi måtte derfor bære alt opp og Lio sto på toppen av bakken og kom nedover til bilen i full fart. Han hadde ikke sjanse på å bremse på den glatte isen og flaks at bakdøra var oppe så han fikk kastet seg inn dit ……. Eller på søndag da han fant ut at han skulle hoppe over bekken og fikk sitt første bad i år. Heldigvis er han en rolig fyr, så han fikk ikke panikk da han ikke kom seg opp. Kenneth fikk dratt han opp igjen. Han gir oss mange morsomme øyeblikk 🙂 En utrolig herlig hund.

Jeg har snakket med Knut flere ganger og alt går bra med Amigo. Han har vært på fjellet og ting ser veldig bra ut. Så dette blir spennende. Om alt går etter planen blir det snart jaktprøver. Skal bli veldig godt å få Amigo hjem igjen, selv med 3 andre hunder i hus er han savnet.

Kenneth med Dirk og Lio

Kenneth med Dirk og Lio

This entry was posted in Jakttrening. Bookmark the permalink.

3 Responses to Tur på hytta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *