Viktig å matche

Jeg blir ofte kalt utstyrsfrik. Kan ikke skjønne det ……

Hundene bruker sele til hverdagstur og da har de hver sin Hurtta sele. Og for to uker siden måtte jeg jo bare kjøpe kobbel som matcher. Viktig at det matcher, ikke sant??

Toya har rødt, Amigo blått og Dirk svart. Er litt farge forskjell siden selene et nesten et år og kobbel helt nytt.

20120816-181511.jpg

20120816-181533.jpg

6 tanker om “Viktig å matche

  1. Matchende utstyr er helt klart viktig! Det er godt vi er flere som har dilla på utstyr. Jeg for min del har dilla på leker i snor og dummyer. Klarer heldigvis å begrense meg litt da, men det er ikke bare bare. :p

  2. Klart det må matche:) Jeg har også dilla på seler, halsbånd og kobbel…. Mine hunder har MYE forskjellig utstyr. Hurtta blir det neste. Men ikke før vår første jaktprøvepremiering;)

  3. Ja matching må til, er så enig så enig! Får fnatt om Casper har på f.eks lærhalsbånd i sort og en tøysele i grått… det går ikke, blir så rotete 😛 Dessuten er det dritartig å handle hundeutstyr 😀

  4. Ja klart det må matche 🙂 Det ble bra. Greit å ha eget utstyr til hver av hundene også syns jeg. 🙂 Jeg må ta meg selv i nakken hele tiden, for å unngå å kjøpe noe til hunden hehe. Det er myyye artigere det, enn å kjøpe ting til meg selv. 🙂

  5. Tilbaketråkk: Hurtta |

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *