Villmarksmessa, apport og valpebesøk

En effektiv dag som startet med en små pjusk Amigo som kastet opp og ikke helt i form. Han og Toya ble derfor hjemme mens jeg, Kenneth og Dirk dro en snart tur på Villmarksmessa for raseparaden.

Etterpå hentet vi Amigo og Toya og dro ut til Halsnes for apport trening. Hadde med video kamera. Dirk hadde super flott søk apport og vann apport. Mangler bare trening på spor, så er han klar for apport prøver. Toya hadde fin søk apport, selv om farten ikke er noe å skryte av. Amigo var også ganske flink, men han har en tendens til å ta med seg bukken på en rundtur før han kommer til meg …..nå har vi ikke trent så mye søk apport, så dette var nok en litt raskt skritt for han. Vi får gå litt tilbake og øke gradvis. Han elsker apport og det blir litt for mye noen ganger, så han må lære at det er ikke bare lek og moro – det er faktisk en kommando. Skal beholde gleden, men han må slutte å tulle rundt 😀

Video kommer. Jeg har litt problemer med å få overført til kamera og deretter redigert, men håper å få orden på det snart.

Etter apport trening så dro vi innom Jan.
Demye (søster til Dirk) har fått 5 nydelige valper, to tisper og tre hannhunder. Alle uten hale. Veldig søte og de er bare noen dager gamle.

Effektiv dag og i morgen skal vi på Villmarksmessa 🙂

This entry was posted in Dressur, Hverdags. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *